Zvonuri: Schimbul Pato-Ibrahimovic

Ibrahimovic la Milan, Pato la Barcelona. Inca un zvon din fantamercato cum ii spun italieni. Se pare ca noul presedinte al catalinilor, Sandro Rosel nu este incantat de randamentul suedezului in primul sau an la Barcelona. Ibrahimovici a fost cumparat cu 45 de milioane de euro plus cedarea lui Eto’o si se pare ca sacrificiul facut de club nu a adus rezultatele scontate. Mai mult de atat, atacantul suedez nu mai este sigur de locul de titular dupa venirea lui David Villa.

In ultima perioada, Alexandre Pato a trecut de la “Raman 100% la Milan” la “Este prea devreme sa vorbim daca voi ramane sau nu la Milan”. Galliani a declarat in nenumarate randuri ca brazilianul este netransferabil dar parca am mai auzit asemenea declaratii si in trecut chiar inainte ca jucatorul respectiv sa isi ia adio de la culorile rossonere.

Zvonurile din mercato vorbesc de un sondaj al Barcelonei pentru tanarul atacant brazilian. Raspunsul lui Galliani a fost urmatorul: Pato merge la Barcelona doar in schimbul lui Ibrahimovic plus inca 50 de milioane de euro. In plus, Ibrahimovici va trebui convins sa isi reduca salariul de la 10 milioane pe an la 4 milioane, salariul maxim pentru noii jucatori la Milan. Acestea sunt conditiile Milanului si sunt nenegociabile.

10 thoughts on “Zvonuri: Schimbul Pato-Ibrahimovic”