Zvonuri: Ronaldinho la Galaxy, Robinho la AC Milan

Gazzetta dello Sport scrie astazi ca Ronaldinho este din ce in ce mai incantat de oferta americanilor de la Galaxy care i-au oferit un contract pe 4 ani cu un salariu de 5 milioane de euro la care se adauga contracte publicitare de cel putin inca 5 milioane de euro pe an. AC Milan ar urma sa incaseze aproximativ 8 milioane de euro si se pare ca Berlusconi se gandeste serios sa renunte la jucatorul pe care il numea acum 2 saptamani “cel mai bun jucator al tuturor timpurilor“. Nimic nu este oficial si Berlusconi asteapta miscarea decisiva de la jucator. Ronaldinho asteapta si el o oferta de prelungire a contractului si daca Milan nu se misca in urmatoarele zile, brazilianul va cere transferul pentru ca americanii pot face transferuri doar pana la 15 august. Rossonerii vor respecta politica clublui si nu se vor opune dorintei jucatorului. Daca transferul este avantajos din punct de vedere economic pentru club, jucatorul va fi cedat.

Tot Gazzetta dello Sport ne indica si inlocuitorul brazilianului. Robinho care ar putea fi imprumutat de la Manchester City cu un salariu de 3 milioane de euro pe an. Jucatorul are 26 de ani, este foarte talentat si costa mult mai putin decat Ronaldinho. O afacere econimica foarte buna, ramane de vazut ce impact va avea Robinho in Italia. Sa nu uitam ca brazilianul nu a reusit sa se impuna nici la Real Madrid si nici Manchester City, ajungand din nou in Brazilia.

La prima vedere, transferul pare posibil. Totusi eu cred ca Ronaldinho va ramane cel putin inca 1 an la AC Milan. Desi un mare talent, Robinho nu are constanta necesara pentru Serie A si nici simpatia pe care Berlusconi o poarta dintosului.

12 thoughts on “Zvonuri: Ronaldinho la Galaxy, Robinho la AC Milan”