Zvonuri mercato: Dzeko, Buffon, Pazzini, Paolo Henrique, Robinho si Ibrahimovic

A venit vara, fotbalul de club a intrat in concediu si ziarele sportive au ramas fara material pana la inceperea campionatului mondial. Conditiile perfecte pentru fanteziile ziaristilor si visele suporterilor. AC Milan, echipa ce isi planuieste reconstructia, joaca un rol central in sectiunea de calciomercato a fiecarui mare cotidian de sport din europa.

Daca ne luam dupa ziare, Juventus si Milan isi vor schimba cel putin 3-4 jucatori in vara aceasta. Dupa ce s-a vorbit de Trezeguet dat gratis ca mai apoi francezul sa fie transferat la schimb cu Huntelaar, (re)apare in ecuatie Buffon. Daca Milan il cumpara pe Dzeko (sau Ibrahimovic), Borriello ramane fara locul de titular. Juventus il vrea si va propune pachetul Buffon+Trezeguet in schimbul varfului italian. Fiti fara grija, rossonerii au si un plan de rezerva pentru Buffon. Daca Dzeko sau Ibra nu vor veni la Milan, noul varf se numeste Pazzini si este curtat intens si de Juventus. Evident ca orice varf (exceptandu-l pe Trezeguet) care ajunge la Milan va declansa plecarea lui Borriello si cercul va fi complet.

Corriere dello Sport ni-l dezvaluie pe noul Kaka. Nu, nu este vorba de Lucas Piazon. El deja este vechiul nou Kaka. Jucatorul se numeste Paolo Henrique si se pare ca este o mare vedeta la Santos si toate echipele mari ale europei il vor. Milan este ca de obicei in pole-position, rossonerii fiind urmati indeaproape de Chelsea, Bayern, Manchester United si cum altfel, Real Madrid (spaniolii vor sa fie deosebiti si ii zic noul Zidane). Presedintele clubului Santos a declarat ca jucatorul este netransferabil si ca va mai juca in brazilia cel putin 1 an. Ziaristii stiu mai bine si in ciuda clauzei de 50 de milioane de euro, pentru 12-15 milioane jucatorul este de vanzare.

Robinho este si el “foarte” aproape de Milan, Adriano Galliani fiind un mare fan al brazilianului. Transferul fiind ca si rezolvat (in mintea ziaristilor), se pare ca problema este una strict tactica, brazilianul neavand loc in nici un sistem. Rezulta ca Robinho va veni la Milan si va fi rezerva lui Pato.

5 thoughts on “Zvonuri mercato: Dzeko, Buffon, Pazzini, Paolo Henrique, Robinho si Ibrahimovic”