Zvonuri: Erik Lamela si Ganso

Ariedo Braida este in America de Sud. Directorul sportiv a avut o prima intalnire cu stafful medical si directorii clubului Santos, in care s-a vorbit mult despre Ganso. Conditia fizica destul de precara a brazilianului nu i-a convins pe reprezenantii MilanLab si se asteapta refacerea completa a jucatorului. Imediat dupa aceasta intalnire Ariedo Braida a zburat in Argentina pentru a-l observa pe Erik Lamela, jucator la River Plate. Nascut in 1992, tanarul fotbalist argentinian este un mijlocas ofensiv de picior stang, dotat cu un talent extraordinar si cu un fizic foarte bun.

Erik LamelaSe pare ca rossonerii sunt deja in negocieri avansate cu River, vorbindu-se deja de o oferta de 12 milioane de euro. Argentinienii cer cel putin 20 de milioane de euro in ciuda faptului ca jucatorul nu a disputat decat 13 meciuri la echipa mare in toata cariera si a inscris un sigur gol. Totusi, faptele vorbesc pentru jucator. Se pare ca atunci cand jucatorul avea 12 ani, Laporta, presedintele de atunci al Barcelonei a planuit o operatiune tip Messi, vrand sa transfere jucatorul si toata familia sa la Barcelona. Presedintele clubului River a depus o plangere impotriva clubului catalan la FIFA si forul international a blocat totul.

Jucatorul a declarat ca ar vrea sa mai ramana ceva vreme la River, asa ca rossonerii vor sa obtina garantia unei prime optiuni pentru un transfer si sa il mai lase cel putin 1 an in Argentina. Daca jucatorul va exploda si va dori sa plece, rossonerii vor fi in pole-position.

9 thoughts on “Zvonuri: Erik Lamela si Ganso”