Zvonuri calciomercato: Ganso, Hamsik, Witsel

Ariedo Braida va calatori pana in Brazilia pentru a relua discutiile cu Santos pentru Ganso. Directorul sportiv al gruparii rossonere merge la Rio pentru a convinge partile implicate sa scada pretentiile financiare. Clauza jucatorului brazilian este de aproximativ 50 de milioane de euro, suma mult prea mare pentru visteria rossonera. Oricat de talentat ar fi, Ganso are doar 21 de ani, vine dupa o accidentare grava la genunchi si nu a evoluat niciodata in Europa. Oricum, calatoria in Brazilia este pur informativa. Ganso nu ar putea fi transferat imediat din cauza faptului ca Milan si-a ocupat deja singurul loc disponibil de extracomunitar prin achizitia lui Taiwo. Milanul asteapta adoparea unei noi legi care ar permite legitiamarea a doi jucatori extracomunitari vara aceasta.

Celelalte obiective ale rossonerilor sunt Hamsik si Witsel. Belgianul nu a impresionat in meciul cu nationala tarii sale dar ramane o varianta pentru postul de mijlocas centru-stanga atat de cautat de rossonerii. Standard cere in jur de 15 milioane pentru Witsel si tinand cont de faptul ca jucatorul mai are mult pana sa isi dovedeasca valoarea, pretul este unul exagerat.

Primul obiectiv al acestei veri ramane Hamsik. Milanul este pregatit sa ofere 25 de milioane de euro pentru jucatorul care se potriveste cel mai bine in sistemul lui Allegri. Marek are tehnica buna, joaca pe tot terenul si stie sa vina la finalizare. Antrenorul rossonerilor cauta in primul rand echilibru si un jucator precum Hamsik ar completa perfect compartimentul median. Deocamdata, Di Laurentis refuza orice fel de negociere pentru Hamsik dar daca jucatorul va vrea cu adevarat sa plece, nimic nu il poate impiedica.

57 thoughts on “Zvonuri calciomercato: Ganso, Hamsik, Witsel”