Zvonuri calciomercato: Berlusconi a dat ok-ul pentru Hamsik

Potrivit cotidianului sportiv Gazzetta dello Sport, Silvio Berlusconi si-ar fi dat ok-ul pentru achizitionarea mijlocasului lui Napoli, Marek Hamisk. La o cina cu prietenii, intrebat fiind de noile achizitii, Berlusconi ar fi declarat ca “Tinta noastra principala este Hamsik”. Se pare ca jucatorul slovac a reluat relatiile de impresariere cu Mino Raiola, unul dintre arhitectii transferurilor de vara trecuta. Marek a mai lucat si in trecut cu Raiola, pe vremea cand a fost adus la Brescia.

Oficial, Milan este in asteptare si rossonerii nu au avut loc nici o discutie cu Napoli. Se asteapta ca jucatorul sa faca prima miscare si se pare ca discutiile intre De Laurentis si Hamsik au inceput inca dinainte de sfarsitul campionatului cand Napoli nu era inca sigura de participarea in Champions League. In ciuda realizarii obiectivului, se pare ca Marek este decis sa schimbe tricoul azzuro cu unul rossonero.

In poza de mai sus este prezentat Milanul cu Hamsik in primul 11. Slovacul ar putea juca atat in spatele varfurilor cat si in linia de mijloc.

Pretul jucatorului a fost evaluat la 20 de milioane de euro, Milan fiind dispusa sa mearga pana la 25 de milioane de euro.

Sursa: Gazzetta dello Sport

285 thoughts on “Zvonuri calciomercato: Berlusconi a dat ok-ul pentru Hamsik”