Votati cel mai bun jucator al sezonului

Prima etapa a sondajului www.acmilan.ro a luat sfarsit. Lumea a votat si s-au stabilit cei mai buni jucatori din fiecare compartiment. Iata finalistii:

Portari. Dida – 56% – 75 voturi.

Numit la un moment dat Didastro din cauza gravelor erori comise pe teren, portarul brazilian a facut un sezon bun si isi merita titlul de cel mai bun portar al rossonerilor. Pur si simplu a greselile sale au costat mai putin decat greselile lui Abbiati. Din pacate, asta spune multe despre calitatea portarilor de la AC Milan…

Aparatori. Thiago Silva – 66% – 92 voturi

Dupa accidentarea lui Nesta, Thiago Silva preia conducerea defensivei si face o treaba exceptionala. Meci de meci devine din ce in ce mai bun. Aparator complet, tehnica buna si o afinitate pentru urcarile in atac il fac unul dintre cei talentati aparatori pe plan mondial.

Mijlocasi. Andrea Pirlo – 37% – 50 voturi

Sezonul acesta, playmakerul italian a platit tribut varstei si asezarii tactice a echipei. Cand a fost jucat in pozitie avansata cu doi mijlocasi la inchidere in spate, Pirlo a jucat decent spre bine. Cand a fost pus alaturi de Ambrosini in spatele lui Seedorf, de obicei a jucat dezastros. Faptul ca a castigat batalia cu Ambrosini se datoreaza mai mult faptului ca este un jucator de fantezie. Cred ca Ambrosini merita titlul de cel mai bun mijlocas al sezonului.

Atacant. Ronaldinho – 65% – 91 voturi

Renasterea lui Ronaldinho este meritul lui Leonardo. Totusi, daca ii putem reprosa ceva brazilianului in acest sezon, acel lucru ar fi lipsa travaliului defensiv. Sistemul 4-2-1-3 se prabuseste daca atacantii laterali nu ajuta apararea si asta s-a vazut in mai multe ocazii sezonul acesta.

Votati jucatorul sezonului

[poll id=”11″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.