Voi de ce ati fost in stare pentru AC Milan?

Propun acest articol cu scopul de a ne destinde putin de febra transferurilor, de a amana plictiseala dintre meciuri si de ce nu, de a ne amuza pe urma actiunilor facute de unii dintre noi. 

Subiectul acestei dezbateri este sub forma de intrebare, exact asa cum apare in titlu: “Voi de ce ati fost in stare pentru AC Milan?”

Pentru a usura modul de interpretare si scopul acestei intrebari, am sa incep eu prin a da cateva exemple din viata mea. “Datorita faptului ca sunt fanul acestui club de fotbal, pe langa faptul ca oricand am ocazia, imi etalez accesoriile specifice clubului (tricouri, sapca, fular,etc), am facut anumite “fapte” mai deosebite legate de numele marelui Milan. Astfel, pe masculul meu de amstaff in varsta de 5 ani il cheama “MILAN”. Aceasta ii este “porecla”, deoarece numele oficial din pedigree este altul(a fost cumparat). Insa anul trecut am avut catei mici si, normal ca nu m-am putut abtine sa-i nu-i pun numele unuia dintre ei : “Milan for ever” (nume oficial in pedigree). Coincidenta sau nu, pe marele psiholog, dresor si show-man american il cheama : Cesar Millan. 

Am primit recent un pachet de servetele, format “mini” cu sigla si culorile clubului “Ac Milan”. Am promis sa nu il desfac si folosesc niciodata, insa il voi purta mereu la mine le evenimente speciale. Adevarul e ca arata chiar elegant si se potriveste de minune cu costumul meu negru. Arata ca un pachetel de tigari mai micut. Nu stiu de unde a fost “procurat”. L-am primit…

Doream sa-mi pun numele la masina ACM, insa m-am temut ca in aceasta tara 90% vor deduce ca vine de la “Adrian Copilu Minune”, asa ca am renuntat la idee. Oricum, masina e rosie cu folii, jante si dungi negre…

Pentru obtinerea unui atestat de webdesigner am realizat un site cu Ac Milan. Era dragut, insa l-am pierdut odata cu defectiunea unui HDD si nu l-am mai refacut niciodata.

Deocamdata acestea mi-au venit in minte, dar voi reveni daca mi se va improspata memoria. Asteptam cat mai multe relatari, de la cat mai multi useri. Sper ca aceasta “actiune” sa fie privita ca una umoristica prin care ne putem cunoaste anumite trasaturi si hobby-uri, si, de ce nu, din care sa putem “imprumuta” idei de promovare a acestui club. 

Asadar, ” Voi de ce ati fost in stare pentru AC Milan?”

66 thoughts on “Voi de ce ati fost in stare pentru AC Milan?”