Verona - Milan 1-3

Verona – AC Milan 1-3. Dubla Honda

AC Milan castiga meritat dar si cu putin noroc partida disputata astazi in deplasare la Verona. Rossonerii inving cu scorul de 1-3 datorita unui autogol si a unei duble a lui Honda.

Japonezul este cu totul alt jucator fata de sezonul trecut. A muncit foarte mult pentru a se adapta noii sale pozitii in teren, cea de mijlocas ofensiv dreapta. Sa nu uitam ca Honda nu a jucat aproape deloc in acea pozitie pana a veni la Milan. Faptul ca Italia este unul dintre cele mai pretentioase campionate din punct de vedere tactic fac trecerea sa de la trequartista la aripa dreapta o reusita si mai notabila.

honda-4

Dupa victoria de astazi, AC Milan este echipa cu cel mai bun atac din Italia. 16 goluri date in 7 partide. Inzaghi este cu siguranta mandru de atacul sau. De altfel, Honda este alaturi de Tevez golgheterul campionatului pana acum cu 6 reusite.

inzaghi

Din pacate, apararea nu a reusit nici astazi sa nu primeasca gol. Inzaghi declara ca

“Da, luam goluri. Stim ca trebuie sa imbunatatim faza defensiva. Dar ce frumos este sa fim echipa care inscrie cel mai mult”.

Corect, dar echipele mari se cladesc incepand cu departamantul defensiv.

Sunt totusi cateva semne bune. Alex – Rami pare cuplul de centrali titulari de acum incolo si par ca incep sa se inteleaga. Brazilianul joaca destul de bine dar Rami are inca niste dificultati. Daca Inzaghi le va da timp si incredere putem avea un cuplu de centrali decent.

Trecand la fundasii laterali, Abate este intr-o forma foarte buna. Pare alt jucator sub Inzaghi. De Sciglio este intr-o usoara scadere de forma, poate are nevoie de o pauza. Eventual sa il mai vedem si noi la fata pe Armero.

In sfarsit, o victorie meritata dar venita cu un pic de noroc. Ne bucuram de Honda si ii asteaptam pe El Shaarawy si Torres sa redevina jucatorii de altadata. Duminica urmeaza Fiorentina.

4 thoughts on “Verona – AC Milan 1-3. Dubla Honda”