Urmeaza meciul sezonului: Barcelona – Milan. Pazzini nu joaca, Mexes a fost recuperat

Milan va juca marti meciul sezonului importiva Barcelonei. Inaintea meciului, unul si asa destul de greu, vestile sunt proaste pentru rossonerii. Pazzini s-a accidentat destul de grav in meciul cu Genoa si cel mai probabil nu va juca in meciul de pe Camp Nou. Astazi se asteapta verdictul final in ceea ce il priveste pe atacantul rossonero. Daca va fi negativ, variantele lui Allegri sunt putine.

Cu Balotelli neutilizabil in Champions League, Milan nu mai la dispozitie are un varf central de meserie care sa impinga echipa in fata si sa ofere apararii momente de respiro. Singurele solutii par a fi Niang varf central cu El Sharaawy si Boateng pe flancuri sau Boateng asezat ca fals 9. Desi ar fi cu sigurata surprize tactice, variantele Bojan sau Robinho ies din calcul datorita putinelor minute jucate de cei doi.

In ceea ce priveste apararea, Mexes a fost recuperat si va porni titular alaturi de Zapata, Abate si De Sciglio sau Constant. La mijloc, Ambrosini, Muntari si Montolivo vor duce greul partidei. Urmeaza un meci teribil.

Iata lista convocatilor pentru Barcelona – Milan:

Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, Constant, Flamini, Montolivo, Muntari, Nocerino, Traoré, Bojan, El Shaarawy, Niang, Robinho.

26 thoughts on “Urmeaza meciul sezonului: Barcelona – Milan. Pazzini nu joaca, Mexes a fost recuperat”