UniCredit opreste transferul lui Mexes la Milan

Potrivit cotidianului sportiv Gazzeta dello Sport, AS Roma ar fi propus transferul lui Mexes la AC Milan. Societatea romana este in plin proces de vanzare si situatia finaciara trebuie sa arate cat mai bine pentru un eventual cumparator. Rosella Sensi vrea sa scape de contractele mari si sa maximizeze veniturile. Philippe Mexes este in ultimul sau an de contract si perioada de transferuri din ianuarie este ultima sansa de a incasa ceva bani de pe urma aparatorului francez. Dupa imprumutul lui Borriello, relatiile intre cele doua cluburi sunt excelente si se pare ca Galliani ar fi obtinut un pret foarte bun.

Se pare ca transferul a fost oprit in ultimul moment de UniCredit, in opinia bancii francezul fiind un jucator important care ar aduce mai multe beneficii clubului daca si-ar prelungi contractul si eventual ar fi vandut in vara decat banii incasati de la Milan in ianuarie. Suma oricum nu ar fi fost extraordinara din cauza situatiei contractuale a jucatorului care poate pleca gratis in vara.

Ramane de vazut daca Galliani ii va convinge pe cei de la UniCredit sa dea unda verde transferului. O alta optiune ar fi refuzul lui Mexes da e semna prelungirea contractului, clubul roman fiind astfel nevoit sa aleaga intre pierderea jucatorului gratis in vara sau un transfer mai putin avantajos financiar din ianuarie.

47 thoughts on “UniCredit opreste transferul lui Mexes la Milan”