Un Milan ce provoaca greata.

De 14 ani tin cu aceasta echipa si pentru prima oara constat ca exista in aceasta echipa jucatori ce pur si simplu imi provoaca sila. E incredibil ce nervi mi-a putut produce primul meci din acest sezon.

Milan-sad-2Nu pot sa realizez de ce nu se intareste echipa, atata timp cat si in meciurile de pregatire am aratat ca jucam in momentul actual ca niste medicorii. E deja prima etapa si sunt in proportie de 90% de parere ca nu avem sanse nici sa punem probleme la castigarea titlului. Nu inteleg ce e in capul lui Allegri cand incepe meciul cu Niang, un jucator ce e “mana moarta” si cu Nocerino, un jucator ce s-a stins demult.

Avem in echipa un portar bun, insa ce nu poate sa faca fata unei aparari facute din mamaliga.  Mexes e bun, are experienta, insa tigarile nu prea il lasa sa prinda mai mult de 14km/h,  la fel si Zapata, el vrea si se implica, insa mai da din cand in cand rateuri. Constant e slab nu da pase precise, in timp ce Abate are experienta insa in ultimii 3 ani pot numara pe degetele de la o mana cate centrari bune a trimis in careu.

Trecem la linia de mijloc,  unde ii gasim pe Poli, un jucator cu o vointa buna, insa ce se cam pierde des pe teren pe parcursul meciului, un Montolivo ce e total sters si de nerecunoscut, si Nocerino nu mai joaca fotbal de vreo 2 sezoane, insa ce-i tine locul lui De Jong.

In fata ii avem pe El Shaarawy ce a prins o zi proasta, pe Balotelli ce a vrut victoria insa s-a aruncat mai mult prin careu, doar ca sa marcheze in fata suporterilor Veronei, suporteri pe care acesta a declarat ca ii uraste.  Mai il avem acolo pe “marele” Niang, un nimeni celebru ce a intrat in atacul milanului odata cu transferul lui Balotelli, doar pentru simplu fapt ca avea creasta la fel ca Balo si El Sha. Face preluari gresite, paseaza prost, nu-si foloseste viteza si intaltimea, insa e un atacant “talent” al Milanului. Un atacant ce a inscris un gol in pregatiri dupa un an si care arata catre suporteri “sa taceti din gura”.
De cand are AC Milan astfel de jucatori, nesimtitul ar trebui sa isi dea jos tricoul fiindca nu il merita.

Si sa nu il uitam in ultimul rand nici pe presedintele Berlusconi, un om ce s-a cam plictisit de fotbal si nici nu are chef sa mai bage bani in el… ci doar sa scoata. Domnul presedinte…vinde echipa!!!  Auzim de transferuri, Ljiajc, Honda insa nu ne gandim la un fundas de clasa, sau la faptul ca am vandut cam tot ce era bun in ultimul timp. Sper ca ultrasii, alaturi de mass-media si de comunitatile de pe internet sa ia atitudine.
AC Milan … Incotro??? Unde e Milanul lui Ancelotti? Unde e rautatea lui Gattuso.

29 thoughts on “Un Milan ce provoaca greata.”