Transmisiunile meciurilor din Serie A in Romania

Digi Sport și-a dezamăgit abonații prin faptul că nu a difuzat până acum meciuri de campionat din Italia și Franța, deși ambele competiții și-au derulat deja câteva etape. Cumpărarea unei competiții precum UEFA Champions League a regândit strategia televiziunii de sport, care nu mai pare interesată de Serie A și Ligue 1.

Potrivit surselor din piață, lipsa de reacție a celor de la Digi este speculată de Dolce Sport și sport.ro, televiziuni care au înaintat deja oferte de a prelua cele două competiții. În momentul de față, drepturile de televizare sunt blocate undeva în Ungaria, acolo unde Sport Klub Ungaria transmite deja cele două campionate.

Cert este că Digi nu a făcut niciun anunț oficial că nu mai transmite cele două campionate, dar nici nu și-a lămurit abonații despre gândurile pe care le are cu Serie A și Ligue 1.

În această nebuloasă, Dolce Sport și sport.ro speră să dea lovitura și așteaptă ca ofertele lor să fie acceptate. Planurile lor ar putea fi stricate dacă Digi plătește clauza de preemțiune, care i-ar permite să transmită în continuare aceste competiții.\

Sursa: aici.

19 thoughts on “Transmisiunile meciurilor din Serie A in Romania”