Totul despre M’baye Niang

M’baye Niang, atacantul de numai 18 ani al lui Ac Milan, a dat un interviu miercuri (20.03.2013) care a fost transmis live pe contul Google+ Ac Milan. Iata cateva declaratii ale acestuia:

Q: Dac-ar fi sa joci altceva decat fotbal, ce ai alege?

A: Imi plac tenisul si handbalul si sa ma plimb cu motocicleta, dar acum ca sunt jucator profesionist nu mai pot face aceste lucruri. De asemenea, mi-ar fi placut sa devin actor.

Q: Cine este colegul tau de camera?

A: Am propria mea camera, dar ma inteleg bine cu toti colegii, Balotelli, Robinho, Stephan.

Niang se gandeste la o singura echipa: “Ma gandesc numai la Milan. Bineinteles ca-mi place PSG, fiind nascut in Paris, dar vreau sa castig totul aici, incepand cu Champions League. Fotbalul italian este foarte dur, a fost greu la inceput deoarece este foarte tacticizat dar acum ma simt mult mai bine.”

Q: Ce te atrage in special la Milan?

A: Este un club mare si imi plac foarte multe lucruri. Toti oamenii de aici te ajuta. Invat foarte multe de la antrenor dar ma ajuta atat Tassotti cat si Andrea Maldera.

Jucatorul a fost intrebat si despre Messi si Balonul de Aur:

“As fi votat pentru Lionel Messi deoarece este cel mai bun jucator din lume. Merita toate premiile.”

Alte lucruri interensante:
“Cand jucam la echipa de tineret a Caen-ului, dorinta mea era sa joc la o echipa mare. Acum joc la Milan si sper sa raman aici pentru o perioada lunga de timp.”

“Ascult rap francez si afro-american. Cand joc Fifa aleg intre PSG si Real Madrid. Comparatia cu Henry mi se pare exagerata. Henry a oferit foarte multe lucruri de-alungul carierei sale iar eu, in schimb, mai am multe de invatat. Dorinta mea este sa ajung chiar mai bun decat el. Poate ca am lovit bara in meciul cu Barcelona dar sunt inca tanar si sper ca ma voi revansa intr-un alt meci. Impotriva lui Palermo m-am simtit normal, nu ma mai gandesc la Barcelona, este de domeniul trecutului. Freza mea? Acum am linii pe lateral, nu mai am steaua. Il urmaresc intotdeauna pe Balotelli, el nu rateaza niciodata un penalty sau o lovitura libera si sper sa-l intrec in cativa ani. Incerc intotdeauna sa vad unde gresesc ca sa pot sa ma corectez. Bineinteles ca vreau sa castig fiecare meci, dar un meci mai special este cel cu Inter, pe acela chiar nu as vrea sa-l pierd.”

 

6 thoughts on “Totul despre M’baye Niang”