Tottenham – AC Milan 0-0. Declaratii dupa meci ale lui Massimiliano Allegri

Dupa meciul de aseara toata lumea a fost acord ca AC Milan jucat mai bine decat in meciul tur al optimilor Champions League, dar ca din pacate nu a reusit sa marcaze pentru a-si oferi sansa de a merge mai departe.

Iata ce a declarat Massimiliano Allegri pentru Sky Sport:

[pro-player width=’590′ height=’350′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=RHfJuSHwu18[/pro-player]

 

Puteti citi mai jos si declaratiile celor doi antrenori la conferinta de presa oficiala de dupa meci:

Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan

Echipa a jucat bine şi nu ne-a lipsit decât golul. Toţi jucătorii mei au evoluat bine, dar în final am fost eliminaţi. Am comis acea eroare în meciul tur şi asta ne-a costat. Astăzi, băieţii au făcut tot ce le-am cerut, dar ne-a lipsit un atacant precum Filippo Inzaghi. Spun asta pentru că am avut multe mingi în careul lor, dar nu le-am fructificat. Nu cred că echipa mea ar fi putut face mai mult. Am jucat cu intensitate, am pasat, dar din nefericire golul nu a venit. Puteam fi mai agresivi, dar sunt mulţumit de băieţi şi îmi pare rău pentru ei.

Harry Redknapp, manager Tottenham

Este o seară splendidă pentru jucători şi suporteri. A fost dificil, deoarece Milan este o mare echipă. Tradiţia lor în Liga Campionilor şi-a spus cuvântul, pentru că ei au venit să-şi facă meciul lor. Este dificil să joci acasă şi să aperi un 1-0, deoarece există riscul să ataci şi să pierzi avantajul din tur. Sunt fericit pentru calificare, dar nu pot spune că sunt mulţumit de cum am jucat. Am fost tot timpul cu ochii pe ceas, iar timpul parcă nu mai trecea. Pentru club este o mare realizare, iar ce au făcut băieţii este incredibil. În acest moment aş prefera să evităm Barcelona, dar este superb că suntem în sferturi şi nu mai contează cu cine vom juca

30 thoughts on “Tottenham – AC Milan 0-0. Declaratii dupa meci ale lui Massimiliano Allegri”