Thiago Silva: Nu plec de la Milan

Real Madrid incearca sa il convinga pe brazilian sa plece de la Milan si a oferit rossonerilor 20 de milioane plus un jucator la alegere dintre Van der Vaart sau Diarra. AC Milan a raspuns negativ cererii spaniolilor si nici Thiago Silva nu are de gand sa plece. Aparatorul brazilian a declarat:

Nu plec de la Milan. Rossoneri sunt a doua mea familie. Ma simt realizat aici am progresat mult anul trecut. Nu stiu nimic de Real Madrid si sunt concentrat numai pe Milan. Vreau sa raman cel putin pana in 2014

Adriano Galliani a declarat in mai multe randuri ca a respins oferte importante pentru Thiago Silva si ca jucatorul este netransferabil.

Thiago Silva a facut cateva declaratii in privinta urmatorului sezon sub comanda noului antrenor Massimiliano Allegri:

Sper ca anul acest Milan sa castige tot. Cred ca echipa este un pic mai puternica decat cea de anul trecut, au venit cativa jucatori foarte buni care ne pot ajuta mult in sezonul viitor. Putem si trebuie sa facem un sezon bun. Allegri joaca cu apararea foarte sus si acesta este un lucru pozitiv. Pato a inceput foarte bine sezonul si isi imbunatateste constant jocul. Vrem sa fim titulari la mondialele din 2014.

6 thoughts on “Thiago Silva: Nu plec de la Milan”