Spre Barcelona – Milan. Declaratiile lui Galliani la aterizarea in Spania

Dupa aterizarea rossonerilor la Barcelona, Adriano Galliani a dat cateva declaratii presei:

Este extraordinar de frumos sa ne reintalnim cu Barcelona. Ieri ma gandeam ca ne-am intalnit odata in finala in 1994, apoi in semifinale si maine in optimi. Nu trebuie sa ne gandim ca plecam de la 2-0, vom da piept cu 100.000 de suporteri, va fi o atmosfera extraordinara. Ei au o echipa extrem de puternica dar noi am venit sa ne jucam calificarea. Pacat pentru Pazzini, era intr-un moment foarte bun dar din pacate interventia dura asupra sa ne obliga sa ne descurcam fara el.
* Meciul vine intr-un moment bun pentru noi. Daca ne uitam in urma vom vedea ca suntem intr-o perioada buna, 44 de puncte sunt foarte multe. Acum 2 luni locul 2 era o utopie, acum 1 luna era l 9 puncte si acum ne despart 2 puncte de el. Avem un avantaj de 3 puncte fata de locul 4 dar sa nu uitam ca mai sunt 10 partide pana la finala. Totusi, acum vreau sa ne concentram doar la Barcelona, avem un meci mare de jucat.
* De Siglio central alaturi de Zapata? El joaca foarte bine peste tot in aparare. Seamana un pic cu Billy Costacurta care stia sa joace la fel de bine toate posturile din aparare dar spre deosebire de Billy, Mattia joaca mult mai bine in atac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.