Se intampla ceva ciudat la Milan

Cand AC Milan a anuntat ca Seedorf va fi antenorul Milanului m-am gandit ok, este nexperimentat dar cum sezonul este oricum compromis putem incepe sa punem bazele noului Milan incepand de acum.

Clarence are tot timpul pana la sfarsitul sezonului sa isi evalueze echipa si va stii sa raspunda la intrebari precum “Cine ramane?”, ” Cine pleaca?” si “Ce jucatori ne trebuie?”. Iata cum Milan isi revine si in sfarsit da dovada ca exista un plan, rotitele s-au pus in miscare si iata ca vom reveni clubul ce am fost odata. Cu cateva transferuri dorite de antrenor si cumparate cu ceva bani de la Berlusconi putem reinventa Milanul. Daca Berlusconi l-a dorit pe Seedorf la conducerea echipei, este logic sa ii supprte si cateva mofturi nu?

Ei bine, nu. Nu este cazul. Milan s-a sucit din nou. Seedorf va fi cel mai probabil dat afara la sfarsitul sezonului. De ce? Pentru ca nimeni nu l-a vrut acolo in primul rand. Doar Berlusconi in prima faza dar se pare ca s-a razgandit. Galliani era indragostit de Allegri, Barbara a ascultat de tatal ei, jucatorii au strambat din nas imediat cum Seedorf a schimbat sistemul pentru ca multi au ramas pe dianafara. Vezi cazurile Montolivo (total neadaptat la 4-4-1-1 sau 4-2-3-1) sau Abate (jucator decent dar in nici un caz un fundas bun, bonera joaca mai bine ca el).

Si ce facem in continuare? Nu se stie, clubul este in silenzio stampa in ceea ce il priveste pe Seedorf. Conferintele de presa au devenit interogatorii in ceea ce priveste viitorul antrenorului olandez si clubul tace malc. Galliani isi apara antrenorul si dupa 4-2 CU Sassuolo si acum nu il mai gaseste nimeni. Asta desi in ultimele 6 partide Milan a adunat 18 puncte. 5 victorii consecutive pe care Allegri nu a reusit sa le obtina in ultimele 2 sezoane.

In sfarsit, jucatorii nu se mai accidenteaza si echipa incepe sa arate un pic de joc si Milan ce face? Concediaza antrenorul pentru ca… automobile. A sa nu uit. Daca Milan il concediaza pe Seedorf si terminarea contractului va fi unilaterala, Milan va trebui sa plateasca daune de 10 milioane de euro.

De accea Milan tace. Cauta sa gaseasca solutii sa nu plateasca. Va incerca sa il dea afara pe motive care tin de daunarea imaginii publice a clubului. Astfel, ar putea sa nu plateasca nici un ban. Trist, aduci un fost jucator important ca antrenor, stii ca este neexperimentat, juri ca ii dai timp sa creasca, incepe incet incet sa miste si il dai afara pe motiv ca ti-a stricat imaginea. Se intampla ceva ciudat la Milan.

3 thoughts on “Se intampla ceva ciudat la Milan”