Se pregateste transferul lui Balotelli la Milan

Adriano Galliani a decalarat ca daca Manchester City il cedeaza pe Balotelli, AC Milan este in pole-position. Aceiasi fraza a fost aruncata de administratorul delegat inainte de aducerea lui Ronaldinho si asta da sperante fanilor rossonerii pentru un eventual transfer in vara. Venirea italianului din iarna pare imposibila, Manchester City neavand nici cea mai mica intentie sa isi lase unul dintre cele mai mari transferuri ale verii sa plece dupa numai 6 luni.

BalotelliTransferul in vara depinde de rezultatele de sfarsit de sezon, cheful lui Balotelli de a ramane si relatia cu Mancini. Daca toate conditiile se vor intruni, Balotelli va ajunge la Milan. Conteaza in primul rand vointa jucatorului. Daca Mario simte ca nu poate castiga nici un trofeu important cu City, italianul va cere agentului sau Mino Raiola transferul la Milan. Si stim cu totii cat de priceput este unul dintre artizanii afacerii Ibrahimovic.

Venirea lui Balotelli ar insemna cel putin o plecare din atacul rossonerilor. Cel mai probabil, AC Milan va renunta la Ronaldinho, deja marginalizat de antrenorul Allegri. Brazilianul este in ultimul an de contract si nu a mai fost titular de 6 meciuri. Al doilea jucator la care s-ar putea renunta este Pato. Brazilianul vine dupa 1 an chinuit de accidentari in care a lipsit 152 de zile. Daca rossonerii nu inteleg ce este in neregula cu Alexandre, acesta va fi cedat.

Sursa foto : zimbio.

16 thoughts on “Se pregateste transferul lui Balotelli la Milan”