Scrisoarea lui Galliani adresata presedintelui Federatiei Italiene de Fotbal

 

Domnule Presedinte,

 

Dupa cum stiti,Milan a fost victima a doua nedreptati din partea arbitrilor.Ma refer aici la Milan-Juventus si Catania-Milan,meciuri in care ne-au fost anulate goluri ce ar fi schimbat rezultatul final,deoarece arbitrii nu au observat ca mingea a trecut cu intreaga circumferinta linia portii.

Toata lumea greseste,inclusiv arbitrii delegati la aceste meciuri,dar aceste erori sunt foarte greu de acceptat,in ciuda tuturor eforturilor noastre de a ramane calmi.Milan a fost nedreptatita, si nu o singura data.

Inteleg ca solutiile tehnologice propuse de multi nu vor fi acceptate de sistem,dar nu vad vreun motiv pentru care sa nu acceptam sistemul goalline propus de UEFA.Aceasta solutie nu ar distruge echilibrul partidelor si nu ar indeparta oamenii,asa cum ar face-o solutiile tehnologice. Principalul scop al tuturor,inclusiv al celor ce nu sunt implicati direct in joc,este de a elimina orice incertitudine.Cred ca ceea ce va recomand trebuie implementat cat mai curand posibil si sunt convins ca sunteti de acord cu punctul meu de vedere.

Va rog sa luati masuri referitor la ceea ce v-am sugerat.

 

Toate cele bune,

Adriano Galliani

9 thoughts on “Scrisoarea lui Galliani adresata presedintelui Federatiei Italiene de Fotbal”