Sassuolo – AC Milan 4-3. Milanul umilita de Berardi. Allegri a fost demis dupa meci.

AC Milan a început ca din pușcă și a deschis scorul încă din minutul 9. Autorul golului a fost Robinho, printr-un șut pe jos, din interiorul careului mic, la colțul lung. 

seara-magica-un-pusti-de-19-ani-l-a-eclipsat-pe-jucatorul-pe-care-milan-a-platit-20-000-000-euro-povestea_size1

Massimiliano Allegri s-a bazat tot pe vechii jucători încă din startul partidei, el preferând să lase pe bancă noile achiziții – Keisuke Honda și Adil Rami. Cu un trident ofensiv format din Kaka, Robinho și Balotelli, rossonerii și-au majorat diferența în minutul 14, atunci când atacantul italian a punctat din interiorul careului, printr-un șut puternic. La capătul primului sfert de oră, a intrat în scenă Berardi, atacantul de 19 ani împrumutat de la Juventus. Mai întâi, a redus din diferență după ce a profitat de o neînțelegere între Zapata și Abbiati.Jucătorul de 19 ani a reușit “dubla” în minutul 28, printr-un șut cu stângul, din întoarcere, la colțul scurt și a readus-o în cărți pe Sassuolo. Atacantul gazdelor și-a completat prima repriză de vis prin golul de 3-2 din minutul 41.

In partea a doua Berardi a înscris cel de-al patrulea gol, șutul său fiind deviat de Bonera.Montolivo a redus din diferență printr-un șut frumos la colțul lung din afara careului, în minutul 86.  Honda si-a  facut debutul in ultima jumatate de ora a meciului.Japonezul a fost aproape să puncteze, însă a șutat violent în bară, în ultimele minute ale partidei.

Massimiliano Allegri

 

În comunicatul clubului milanez se arartă că odată cu Allegri va pleca şi staful acestuia, a anunţat, luni, site-ul oficial al grupării italiene.

 

Echipa va fi condusă provizoriu de secundul lui Massimiliano Allegri, Mauro Tassotti, dar presa italiană anunţă că prinicpalul candidat la preluarea postului de antrenor este Filippo Inzaghi, care pregăteşte echipa de tineret a clubului.

Massimiliano Allegri, în vârstă de 46 de ani, se afla la AC Milan din 2010, iar în această perioadă a reuşit să câştige un titlu şi o Supercupă a Italiei.

6 thoughts on “Sassuolo – AC Milan 4-3. Milanul umilita de Berardi. Allegri a fost demis dupa meci.”