Sapte atacanti sunt cam multi

Transferul tanarului atacant italiano-egiptean El Shaarawy la Milan, desi inca neoficializat, este deja o certitudine. Masimilliano Allegri pare decis sa ii acorde incredere lui El Shaarawy inca de la primul sau sezon in tricoul rossonero si daca´╗┐ ´╗┐nu va dezamagi in perioada de pregatire din vara, noul transfer al rossonerilor are toate sansele sa se lupte pentru un loc de titular cu nume precum Ibrahimovic, Pato, Robinho, Cassano, Inzaghi sau Paloschi.

In functie de modul, in atacul rossonero se bat 7 oameni pentru 2-3 locuri. Concurenta este extraordinara si este posibil ca ramanerea in lot a lui El Shaarawy sa insemne plecarea altui.a Cum Ibra, Pato, Robinho si Inzaghi par de netransferat, principalii candidati la un transfer sunt Cassano si Paloschi. Desi nu doreste sa plece de la Milan, Antonio vrea sa prinda Europenele cu nationala Italiei si are nevoie sa joace constant pentru a fi luat in considerare de Prandelli in timp ce Paloschi a fost rascumparat in totalitate de la Genoa si asteapta rabdator sansa sa la Milan.

Un lucru este clar: Milan nu isi permite sa tina sapte atacanti in lot. Unul dintre El Shaarawy, Paloschi si Cassano va pleca. Daca va fi un transfer definitiv sau un imprumut, ramane de vazut.

104 thoughts on “Sapte atacanti sunt cam multi”