Sampdoria – AC Milan 1-1. Rossoneri pierd 2 puncte

Allegri decide sa ii odihneasca pe Zambrotta si Flamini si ii titularizeaza pe Bonera si Boateng pentru meciul cu Sampdoria. In rest, rossonerii se prezinta cu aceiasi oameni si aceiasi asezare precum in meciul cu Auxerre. Thiago Silva si Nesta in centrul apararii, Ambrosini si Gattuso la mijloc iar in atac Seedorf joaca in spatele cuplului Robinho-Ibrahimovic.

Prima repriza este dominata aproape in totalitate de AC Milan, gazdele iesind foarte rar din propria jumatate. In ciuda acestui fapt, Sampdoria este asezata foarte bine in aparare si rossonerii nu sunt periculosi decat din afara careului. Ibrahimovic, Robinho si Seedorf incearca suturi din afara careului dar Curci este de fiecare data la post.

Apararea Sampdoriei rezista pana in minutul 41 cand Abate trimite din flac catre Robinho, venit mult in spate. Brazilianul il vede pe Ibrahimovic sprintand in dreapta si paseaza pe culoar. Suedezul patrunde in partea dreapta cu mingea la picior si ii retrimite lui Robinho, liber in centrul careului. Atacantul suteaza din prima si il invinge pe Curci. Prima repriza se incheie la scorul de 0-1 pentru AC Milan.

Sampdoria iese la atac dupa pauza si reuseste egalarea dupa un corner prin Pazzini care impinge mingea in poarta de langa Thiago Silva. Rossonerii ies la atac dar apararea gazdelor se lupta eroic. AC Milan are o ocazie mare cand Ambrosini il lanseaza singur cu portarul pe Seedorf dar olandezul rateaza singur cu portarul gazdelor. Milan domina sfarsitul meciului Sampdoria se apara si obtine un egal ce parea foarte departe inainte de pauza.

Rossonerii fac un meci destul de bun dar nu reusesc sa strapunga o aparare foarte bine organizata a Sampdoriei. Robinho face cel mai bun meci al sau la Milan, Seedorf rateaza o mare ocazie de gol si apararea rossonera primeste gol din faza fixa. Poate ca Allegri ar trebui sa renunte la schimbarile in ultimele minute. Ronaldinho trebuia introdus in teren mai devreme. Senzatia generala este ca AC Milan a jucat mult mai bine decat Sampdoria si trupa lui Allegri a pierdut 2 puncte la Genoa.

[FD_ratings id_match=”35″ hometeam=”no” awayteam=”yes”]

33 thoughts on “Sampdoria – AC Milan 1-1. Rossoneri pierd 2 puncte”