Sa nu uitam legendele!

Tot timpul cand se abordeaza discutia despre A.C. Milan se vorbeste despre jucatori ca Maldini, Baresi sau chiar de faimosul trident ofensiv : Van Basten,Gulti Rijakaard. Sa nu uitam de ceilalti jucatori care au devenit legendari aparand tricoul rosu si negru.Cel mai bun exemplu este Giani Rivera legendarulo numar 8 a carui tricou se afla inramat intr-un loc de cinste la muzeul lui AC Milan din San Siro.

El a jucat timp de 19 ani la Milan si a inscris 128 de goluri si a bifat 501 de meciuri. A  fost unul din cei mai buni mijlocasi de creatie,pasele sale aducand multe goluri in poarta adversarilor,fiind chiar nominalizat la balonul de aur!

A fost cunoscut pentru eleganta driblingurilor sale si pentru finetea paselor si reprezinta unul dintre jucatorii care au adus Milanului supranumele de Il Grande Milan ,adica dupa cum stim noi Marele Milan.

In concluzie as vrea sa precizez faptul ca Giani Rivera si multi altii reprezinta monstii sacri ai clubului acesta si nu trebuie uitati indiferent ce alti mari jucatori apar pe parcurs.

23 thoughts on “Sa nu uitam legendele!”