S-a trezit Berlusconi sa il critice pe Leonardo

Asta mai lipsea. Dupa meciul cu Manchester, Leonardo a declarat ca este destul de multumit de jocul echipei. Imediat dupa, Berlusconi a facut aceste declaratii: “Aceasta echipa este una foarte buna care are totul pentru a invinge. Doar ca trebuie sa fie condusa sa joace bine… (Questa è una gran bella squadra, che avrebbe tutto per vincere. Se però la facessero giocare bene…)”. Aceasta declaratie continua seria de intepaturi inceputa cu Anceloti, continuata cu declaratiile despre transferul lui Mancini si terminandu-se ieri la Palazzo Grazioli, unde Silvio Berlusconi a scapat declaratia de mai sus.

Pare o declaratie superficiala, dar este una cu greutate. Poate a fost o gluma nevinovata pe seama inexperientei lui Leonardo sau poate este o critica adusa tot staffului milanez. De la ultimul preparator fizic pana la Galliani. Mie imi pare o simple fuga de responsabilitate, e ca si cum ar fi zis : “Eu v-am dat o super echipa, cu jucatori de mare valoare pe toate posturile, e treaba voastra sa castigati tot cu lotul asta.” Totusi, senzatia este ca aceste vorbe sunt adresate mai degraba lui Galliani decat lui Leonardo. Pana la urma, Leonardo a fost propus chiar de catre Berlusconi, in timp ce operatiunile criticate de el a fost operatiunile lui Galliani. Chiar Silvio a anulat transferul lui Chissoko, s-a opus transferului lui Hunterlaar si a criticat venirea lui Mancini.

Adevarul e ce Leonardo nu ar fi putut face mai mult cu echipa actuala. Cu un buget de transferuri aproape de 0, mai mic ca al celor de la Napoli de exemplu, echopa se gaseste pe locul 3 si in fazele finale Champions League.  Cine s-ar fi gandit la inceputul sezonului ca ii vom bate pe Real Madrid acasa? Bine, nu ne imaginam nici ca pierdem de la Zurich pe San Siro…

Poate ar fi cazul ca Berlusconi sa mai bage mana in buzunar pentru 2 fundasi latelari de valoare, un mijocas si un atacant de clasa.

6 thoughts on “S-a trezit Berlusconi sa il critice pe Leonardo”