Rossonerii s-au intors la Milanello. Programul rossoneriilor in urmatoarele 2 luni.

Astazi, marti 12.07.2011 este data in care toti jucatorii rossonerii vor fi prezenti la Milanello in vederea inceperii pregatirii de vara. Mexes, Taiwo si El Sharaawy sunt nume noi la strigarea catalogului in timp ce veterani precum Pirlo sau Jankulovski sunt pentru prima data absenti dupa multi ani de lupta pe baricadele rossonere. Vor fi prezenti aproape toti jucatorii cu exceptia lui Yepes, Pato, Robinho, Thiago Silva, Ibrahimovic si Cassano. Totusi, cea mai importanta prezenta va fi cea a lui Silvio Berlusconi. Presedintele va avea o discutie cu tot stafful rossonero in care va dezvalui planurile si obiectivele noului sezon. Allegri si Galliani asteapta vesti in ceea ce priveste bugetul pentru achizitionarea deja celebrului Mister X, transfer ce apare in dubiu dupa ce Fininvest a fost obligata sa plateasca daune de 560 de milioane de euro in cazul Mondadori.

Iata programul complet al rossonerilor pentru vara anului 2011.

  • 12 iulie – reunirea lotului la Milanello. Vor lipsi 6 jucatori: Yepes, Pato, Robinho, Thiago Silva, Ibrahimovic si Cassano.
  • 26-27 iulie – Milan va participa alaturi de Barcelona, Bayern Munchen si International Porto Alegre la Audi Cup, trofeu ce se va desfasura la Munchen.
  • 6 august – Milan joaca cu Inter in Supercupa Italiei, meci ce se va disputa la Beijing.
  • 14 august – Milan joaca un amical impotriva echipei suedeze Malmoe.
  • 18 august – Milan joaca pentru trofeul TIM, impreuna cu Juventus si Inter.
  • 21 august – Milan joaca pentru trofeul Berlusconi impotriva lui Juventus.
  • 28 august – Incepe Serie A.

33 thoughts on “Rossonerii s-au intors la Milanello. Programul rossoneriilor in urmatoarele 2 luni.”