Ronaldinho vrea la AC Milan pe viata

Voi conduce pe AC Milan pe culmile gloriei in derby

Ronaldinho traverseaza o forma foarte buna in ultima perioada si admite ca ar putea sa faca show in derby-ul orasului Milano, cu liderul campionatului Inter.

‘Dinho’ crede si in castigarea campionatului si declara pentru Corriere dello Sport ca vrea sa isi incheie cariera la AC Milan: “Scudetto? De ce nu? Sunt intr-o forma foarte buna iar AC Milan foarte bine. Va fi un joc foarte important meci pentru noi. Am urcat in clasament si acum suntem aproape de lider. Avem toate motivele sa continuam parcursul bun.

Conducerea lui AC Milan ii pregateste un nou contract brazilianul de 29 de ani, care ar urma sa se incheie in 2013 sau 2014. Impresarul si fratele sau, Roberto Asis, va fi prezent pe San Siro la derby Inter-AC Milan, meci dupa care va negocia noua intelegere cu rossoneri. Salariul vehiculat pe urmatoarea perioada este de 6.5 milioane de euro pe sezon. Ronaldinho isi va pastra si drepturile de imagine, care ar putea creste substantial odata cu eventuala participare a “Dintosului” la WC 2010 din Africa de Sud. De altfel, suporterii brazilieni fac presiuni asurpa selectionarului Dunga pentru a-l lua pe Ronaldinho la Mondiale. Acestia sugereaza ca Robinho sa fie lasat acasa in locul sau, brazilianul de la Manchester City traversand o perioada mai neagra la echipa de club.

In cazul in care contractul se va prelungi asa cum vor ambele parti, pana in 2014, atunci Ronaldinho va avea la finalul acestuia 34 de ani ceea ce va insemna ca Ronaldinho isi va incheia cariera la AC Milan. Iata ce declara despre acest subiect: “Nu as avea absolut nimic impotriva sa imi inchei cariera la AC Milan. Sper sa joc cat mai mult, ca Maldini sau Romario. Vreau sa joc fotbal cat mai mult posibil pentru asa ma simt fericit si implinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.