Ronaldinho: 12 goluri + 12 assisturi

Ronaldinho s-a intors. Inainte meciului cu Manchester toata lumea spunea ca joaca bine datorita adversarilor slabi. Ei bine, a venit Manchester si Ronaldinho a facut un meci exceptional. Daca echipa reusea sa isi mareasca avantajul in prima repriza si nu cadea in zona crepusculara in cele 20 de minute de moarte clinica, Ronaldinho ar fi fost eroul, nu Rooney.

Revenirea s-a produs dupa prestatia opaca din derby. Dupa penalty-ul ratat in meciul cu Inter, Ronaldinho a dat samba din cluburi pe cea din teren. Bara si cateva pase de efect cu Livorno, inca o bara cu Bologna, un assist si 2 pase de exceptie in victoria cu 3-2 acasa cu Udinese. Pasa catre Pato la golul 2 este geniala. A urmat meciul cu Manchester in care Ronaldinho a stralucit, tragand in spate echipa inca din primele minute cand reuseste in sfarsit sa inscrie. A urmat Bari si deja obisnuitul gol din semifoarfeca a lui Borriello. Din pasa lui Dinho, bineinteles.

In acest campionat, Ronaldinho a facut tot ceea ce a facut in prima parte a campionatului trecut, dar, daca in returul sezonului 2008/2009 nu a reusit sa egaleze performantele din retur, in acest sezon se pare ca istoria se va scrie altfel. Leonardo are incredere in el si, in sfarsit, echipa l-a acceptat si i-a inteles jocul.

Asteptam de la brazilian un mare meci in restanta cu Fiorentina si o calificare pe Old Trafford.

2 thoughts on “Ronaldinho: 12 goluri + 12 assisturi”