Ronaldihno, Dida, Borriello, Oddo, Huntelaar…jucatori renascuti

Milanul de azi este construit pe jucatori dati morti la inceputul sezonului.

Cine ar mai fi pariat un leu ca Ronaldihno ar mai putea reveni la un nivel comparabil cu cel de la Barcelona? Cine si-ar fi imaginat ca Dida ar fi redevenit titlular la Milan? Cine credea ca Borriello si-ar fi revenit dupa 1 an plin de accidentari? Cine si-ar fi imaginat ca Oddo ar mai putea juca fotbal decent? Cine nu l-a vazut pe Huntelaar deja transferat pe la vreo echipa de mana a doua inca din ianuarie? Se pare ca Leonardo. Pentru ca revenirea acestori jucatori este in mare parte meritul lui. Sa vedem de ce.

Ronaldinho

Ronaldinho de anul acesta este cea mai mare realizare a tanarului antrenor milanez. A inceput sezonul prost, era lent si fara chef de joc. Leonardo a stiut sa il tina pe banca atunci cand a trebuit si a reusit sa ii redea incredere si entuziasm. Lucruri care se vad pe teren. Ronaldinho de anul acesta este mult peste cel de anul trecut si se apropie incet incet de dintosul care a vrajit o lume intreaga la Barcelona.

Dida

A avut “norocul” accidentarilor lui Abbiati si Storari. Dupa ce a trait poate cea mai mare umilinta din cariera in momentul gafei de pe Bernabeu, a avut evolutii impecabile. Lui Abbiati ii va fi foarte greu sa revina titular. Brazilianul este intr-o forma senzationala. Pana la urmatoarea mare gafa.

Borriello

La sfarsitul anului trecut se vorbea deja de o intoarcere la Genoa. Pur si simplu se parea ca italianul nu poate scapa de ghinionul accidentarilor. Anul acesta insa a fost exact ce i-a lipsit milanului tot sezonul trecut. Un varf puternic, care se lupta pentru minge, creaza culoare si trage echipa dupa el in momentele dificile.

Oddo

Dupa un an nu tocmai bun la Bayern Munchen, Milan a incercat sa scape de el toata vara. Cand Leonardo a vazut ca Abate mai are inca de invatat in pozitia de fundas dreapta, a decis ca merita sa riste cu veteranul Oddo. Si a fost rasplatit. Oddo a facut cateva meciuri foarte bune, mai ales in Champions League, in dubla cu Real Madrid.

Huntalaar

Prezentat ca transferul verii, olandezul nu a avut deloc un start bun la milan. Nu a reusit sa se adapteze jocului, nu a fost acceptat usor de catre vestiar iar experimentele tactice ale lui Leonardo l-a inceput de sezon nu l-au ajutat deloc. Insa oladezul se pare ca este un caracter puternic, nerenuntand niciodata la lupta. A muncit si a asteptat ocazia potrivita. Si aceasta a venit. Introdus in finalul meciului cu Catania, a reusit o dubla de senzatie in numai 2 minute care a adus victoria Milanului.

One thought on “Ronaldihno, Dida, Borriello, Oddo, Huntelaar…jucatori renascuti”