AS Roma – AC Milan 2-0. Roma castiga meritat, Milanul face un pas inapoi

AS Roma – AC Milan 2-0 (Pjanic42′, Gervinho 65′)

AS Roma castiga meritat partida cu AC Milan si isi pastreaza micile sperante la titlu. AC Milan inregistreaza un nou esec si intrerupe seria de 5 victorii consecutive.

AC Milan incepe partida cu Bonera, Rami, Mexes si Constant in aparare si Montolivo si Muntari la mijloc. In atac joaca Taarabt, Kaka si Honda in spatele unicului varf Balotelli.

Rossonerii incep partida in defensiva si se apara foarte bine pana la golul lui Pjanic care reuseste sa ii depaseasca pe rand pe Muntari, Montolivo si Rami.

In a doua repriza, Milanul incearca sa urce spre poarte lui De Sanctis dar un numar impresionant de greseli personale din partea oamenilor din atac si absenta totala in faza ofensiva a lui Balotelli rezulta in zero ocazii pentru rossonerii.

Roma tine meciul sub control si reuseste sa mai inscrie odata prin Gervinho. Seedorf in scoate pe Balotelli, Muntari si Honda pentru Pazzini, Essien si Robinho. Italianul iese de pe teren extrem de suparat pe schimbare desi contributia lui a fost aproape de zero. Probabil ca toti coechipierii sai s-au cam saturat sa fie certati cand Balo greseste o pasa.

Cu Balotelli pe banca echipa joaca mai bine, Pazzini miscadu-se un pic mai bine dar Roma este prea tare si rossonerii prea slabi pentru a intoarce partida.

Milan joaca destul de bine in aparare dar sta foarte prost in atac. Kaka, Honda si mai ales Balotelli nu se vad mai deloc in joc. Totusi, Honda are scuzele unor extra sarcini defensive in timp ce Kaka mai incearca cate ceva dar se vede ca anii il ajung din urma. Marea dezamagire este insa Mario Balotelli, care nu participa deloc la faza defensiva si are o atitudine indiferanta mai tot meciul.

Roma castiga meritat, este echipa mai buna in acest moment. Milan mai are mult de lucru si ar cam trebui sa se grabeasca. Weekendul viitor este derby-ul, ultima sansa pentru a spera la Europa League.

4 thoughts on “AS Roma – AC Milan 2-0. Roma castiga meritat, Milanul face un pas inapoi”