Rezumat PSV-Milan 1-1

PSV_Milan

Milan obtine un egal in deplasarea de la Eindhoven,rezultat ce o face favorite in vederea calificarii; insa dupa ce s-a vazut aseara,returul va fi unul foarte dificil cu acesti olandezi entuziasti.

Meciul incepe cu o ocazie a PSV-ului chiar in primul minut,si cu un asediu al acestora la poarta rossonerilor. Profitand insa de o greseala,Abate fura mingea si da o centrare foarte buna lui El Shaarawy,care deschide scorul in minutul 15,iar la faza imediat urmatoare Balotelli trimite in transversala. Repriza continua cu o posesie a olandezilor,Abbiati salvand Milanul de multe ori.

Dupa pauza,Milanul pare a se obisnui cu atmosfera si arata o alta fata,ratand insa din diverse pozitii. Tot in minutul 15,al celei de-a doua reprize, Abbiati respinge o minge in fata,iar Matavz nu rateaza din cativa metri. El Shaarawy,Mexes si Poli au si ei ocazii pana la final,dar rezultatul ramane 1-1 si anunta un retur foarte interesant.

 

MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson; Montolivo, de Jong(Poli), Muntari; Boateng(Niang), Balotelli, El Shaarawy

 

PSV-Milan 1-1 (60’ Matavz/15’ El Shaarawy)

7 thoughts on “Rezumat PSV-Milan 1-1”