Rezumat Manchester City-Milan 5-3

Dupa incercari ratate,AC Milan revine la Audi Cup cu gandul de a se revansa,in special fata de club insusi,dupa un sezon nu prea reusit. Cu 10 absenti ce formeaza o echipa competitiva (Abate,Mexes,Zapata,Bonera,De Sciglio-Montolivo,Saponara-Balotelli,Pazzini,Robinho) si 6 jucatori de la Primavera pe banca, Max Allegri aliniaza un prim 11 improvizat,in special in aparare,unde,pentru a proteja poarta lui Amelia,au fost folositi Constant,Vergara,Zaccardo,Antonini(capitan). Aceasta s-a vazut repede,pentru ca in minutul 3,David Silva deschidea scorul,care avea sa capete proportii pana in minutul 36,cand Dzeko realiza dubla,dupa ce mai marcasera si Richards si Kolarov. Defensiva a fost depasita total,de la greseli de coordonare pana la greseli individuale. Fiind insa un amical, City s-a retras si a permis compartimentului median al Milanului, De Jong,Muntari, Traore si Boateng sa impinga mingi pentru tanarul atac El Shaarawy-Petagna. Imediat dupa golul de 5-0,echipa s-a trezit,iar in 6 minute italo-egpiteanul realizeaza dubla,iar tanarul Petagna inscrie si in acest meci.

A doua repriza ramane una linistita,fara un alt gol,insa cu debuturi in tricoul rossonero. Gabriel arata o forma mai buna ca Amelia,nu ia niciun gol,ba chiar face o parada spectaculoasa. Nocerino si Poli arata amandoi un progres in jocul lor, contrar lui KP Boateng,care acum pare doar un jucator trecut,cu gandul la un transfer,si lui Traore,care joaca doar pentru a completa numarul de jucatori.

Totusi, sunt de remarcat De Jong,care a fost jucatorul cel mai bun in aceste meciuri, Petagna,care,desi este nou,marcheaza si multumeste,si pofta de joc al lui El Shaarawy,care a gasit din nou drumul spre gol(uri).

 

Milan: Amelia(Gabriel)- Antonini,Vergara(Pacifico),Zaccardo,Constant(Emanuelson) – De Jong(Cristante),Muntari(Poli),Traore(Nocerino) – Boateng(Pinato) – El Shaarawy (Kingsley Boateng),Petagna (Niang)

FT: Manchester City-Milan 5-3 (Silva 3′,Richards 19′,Kolarov 22′,Dzeko 33′,36′ / El Shaarawy 37′,39′,Petagna 43′)

http://www.youtube.com/watch?v=P5jKwmd8ErY

6 thoughts on “Rezumat Manchester City-Milan 5-3”