Rezultate finale Serie A etapa 19. Mutu inscrie, Fiorentina invinge.

Rezultate finale in Serie A etapa 19

  • Roma – Chievo 1:0 – De Rossi inscrie pentru Roma inca din minutul 1. In minutul 11 portarul Romei, Doni, primeste cartonas rosu si este inlocuit de Lobont, care joace bine tot restul meciului. In repriza a doua Pizzaro rateaza un penalty. Roma rezista in 10 oameni si reuseste sa obtina victoria.
  • Inter – Siena 4:3 – Cine se astepta la un meci facil pentru Inter s-a inselat amarnic. Siena deschide scorul in minutul 18 prin Maccarone care prinde un sut de zile mari de la 25 de metri si il executa pe Julio Cesar. Milito egaleaza pentru Inter in minutul 24 si preia conducerea prin golul lui Snijder in minutul 36. Inter nu apuca sa se bucure prea mult de avantajul pe tabela de marcaj si se vede egalata de Ekdal in minutul 37. In minutul 20 al reprizei a doua, Maccarone isi completeaza dubla cu o lovitura de cap din careul mic dupa o centrare a lui Ekdal. Interul se arunca in atac si reuseste egalarea in minutul 88, Snijder reusind sa transforme o lovitura libera dupa un fault acordat foarte usor de Peruzzo. Mourinho joaca cu Samuel varf de atac si miscarea da roade. Argentinianul inscrie in minutul 93 si Inter reuseste victoria. Inter conduce detasat Serie A, avand un avantaj de 11 puncte fata de Milan si 12 fata de Juventus.
  • Bologna – Cagliari 0:1 – Bologna se loveste de cattenacio-ul impus de Cagliari. Matri finalizeaza simplu cu poarta goala dupa o pasa a lui Parola.
  • Fiorentina – Bari 2:1 – Mutu este titular. Barreto inscrie in minutul 23 si Bari este in avantaj. Mutu egaleaza cu o lovitura de cap plasata din centrarea lui Pasqual. Almiron este eliminat si pentru cumulul de cartonase galbene. Bari ramane in 10 jucatori. Castillo inscrie pentru Fiorentina dupa ce un sut superb al lui Montolivio loveste bara.
  • Genoa – Catania 2:0 – Bellusci este eliminat si Catania ramane in 10 jucatori. Criscito centreaza de pe partea stanga pentru Mesto care il bate pe Andujar. 1-0 pentru Genoa. Sculli dubleaza avantajul geonovezilor.
  • Livorno – Parma 2:1 – Tavano inscrie in minutul 23. Lucarelli dubleaza avantajul pentru Livorno in minutul 63. Dezmaili inscrie pentru Parma in minutul 23.
  • Napoli – Sampdoria 1:0 – Meci foarte disputat la mijlocul terenului, dar ocaziile lipsesc. Inlocuitorul lui Lavezzi, Denis, inscrie in minutul 26 al reprizei secunde.
  • Palermo – Atalanta 1:0 – Palermo conduce jocul dar nu reuseste sa strapunga apararea adversa. Cavani deschide scorul pentru Palermo din penalty. In ultimele minute al partidei Garcis este eliminat.
  • Udinese – Lazio 1:1 – Floccari inscrie pentru Lazio dupa o centrare a lui Baronio. Di Natale executa magistral o lovitura libera si egaleaza in minutul 27. In repriza a doua ambele echipe au cate o mare ocazie de gol, dar Mauri si Siqueira nu reusesc sa inscrie.
  • Juventus – AC Milan 0:0 – Meciul va incepe la ora 21:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.