Rezultate finale etapa 18 Serie A. Juventus si Fiorentina castiga.

Rezultate finale Serie A etapa 18

Juventus castiga greu la Parma, ramanand in 10 oameni dupa eliminarea lui Caceres. Siena este macelarita de Fiorentina cu 5-0. Lazio castiga cu 3-1 revenind spectaculos de la 0-1 cu Livorno. Roma se vede egalata in ultimele minute.

  • Chievo – Inter 0:1 – Balotelli inscrie inca din minutul 12 pe contraatac. In rest meciul este destul de echilibrat. A doua repriza ne aduce un fotbal urat, dur si foarte incrancenat cu multe cartonase galbene si greseli individuale. Ambele echipe au cate o mare ocazie de gol. Chievo reclama un pentalty neacordat la hent in careu comis de Quaresma in minutul 95.
  • Parma – Juventus 1:2 – Juventus inscrie dintr-o lovitura de la coltul terenului in minutul 3 prin H. Salihamidzic. Trezeguet se accidenteaza in minutul 17 si nu mai poate continua partida, fiind inlocuit de Amauri. Parma egaleaza prin Amoroso dupa o centrare perfecta venita de la Damiano Zenoni. Amoroso este in mare forma si mai rateaza doua mari ocazii de gol. Juventus revine in avantaj  prin autogolul lui Castellini dupa un corner executat de Diego. Caceres ii face viata grea lui Ferrara fiind eliminat pentru cumulul de cartonase galbene in minutul 28 al reprizei secunde. Diego este inlocuit de Grygera si Juventus baga autobuzul in poarta dar Parma nu reuseste egalarea.
  • Atalanta – Napoli 0:2Quagliarella deschide scorul in minutul 7 cu un sut plasat din afara careului. Napoli isi dubleaza avantajul prin golul lui Pazienza.
  • Bari – Udinese 2:0 Meggiorini inscrie din assistul lui Almiron in minutul 4. Barreto face 2-0 pentru Bari in minutul 67.
  • Cagliari – Roma 0:2 – Gazdele au fost periculoase prin Lazzari, in timp ce Roma a avut o ocazie cu Julio Baptista. Roma deschide scorul in a doua repriza in urma unui penalty transformat de Pizzaro dupa un fault comis de Di Agostini asupra lui Vucinic. Perrota dubleaza avantajul romanilor in minutul 65. Conti reduce din diferenta in minutul 90 si Lopez egaleaza 30 de secunde mai tarziu. Roma pierde 3 puncte intr-un minut.
  • Catania – Bologna 1:0 – Nimic interesant, doar o bara a lui Izco. In sfarsit se intampla ceva in minutul 81. Spolli deschide scorul pentru Catania.
  • Lazio – Livorno 4:1 – Surprinzator Livorno deschide scorul in minutul 7 prin M. Bergvold. Floccari egaleaza pentru Lazio in minutul 1 al reprizei a doua dupa un assist al lui Zarate. In minutul 54, Floccari isi completeaza dubla dupa o pasa decisiva a lui Rocchi. Lazio inchide partida in minutul 72 prin golul lui Rocchi. Lazio face poker prin golul lui Kolarov din penalty in minutul 90.
  • Sampdoria – Palermo 1:1 Cavani inscrie in minutul 40 dupa o pasa a lui Liverani. Sampdoria egaleaza in minutul 42 prin Cassano. In a doua repriza nu se mai intampla nimic notabil.
  • Siena – Fiorentina 1:5Krøldrup deschide scorul in minutul 15 dupa un corner executat de Vargas. Fiorentina isi dubleaza avantajul prin golul lui Santana, dupa o lovitura libera executata de Mutu. Fiorentina inchide definitiv meciul prin golul lui Gilardino in minutul 36. In repriza a doua Gilardino isi completeaza duba in minutul 66. Mutu inscrie si el in minutul 80. Maccarone mai salveaza din onoarea Sienei si inscrie in minutul 85.
  • Milan – Genoa 0:0 – Meciul se va disputa de la ora 21:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.