Record de abonamente pentru Champions League

Suporterii rossoneri revin pe stadion. Adversari ca Real Madrid, Ajax sau Auxerre si transferurile lui Ibrahimovic si Robinho au readus entuziasmul suporterilor care au spart recordul de abonamente pentru meciurile de acasa din Champions League. Numarul abonamentelor vandute a ajuns la 53.260, record absolut pentru AC Milan.

Cresterea a explodat dupa tragerea la sorti si anuntarea transferurilor lui Ibrahimovic si Robinho. In ziua de 3 septembrie s-au vandut 5000 de abonamente, luni dupa meciul de debut cu Lecce numarul a ajuns aproape de 6000 in timp ce miercuri 8 septembrie fanii “s-au mai potolit” si au cumparat “doar” 4800 de abonamente Champions League. Cresterea fata da anul trecut este semnificativa, in editia 2009/2010 vanzandu-se doar 22.103 abonamente Champions League.

Nici abonamentele pentru Serie A nu stau rau, numarul de abonamente vandute pana astazi ajungand la 27.229. (peste 6000 s-au vandut dupa venirea lui Ibra). Vanzarile abonamentelor de orice tip inceteaza vineri 17 septembrie.

9 thoughts on “Record de abonamente pentru Champions League”