Razboiul declaratiilor Inter-AC Milan a inceput

Leonardo declara ca derby-ul vine intr-un moment foarte bun

Leonardo spune ca “derby-ul vine la momentul potrivit” dupa meciul castigat cu 4-0 impotriva Sienei, victorie cu care s-a apropiat la numai 6 puncte de Inter si avand si un meci mai putin disputat. Despre “Derby della Madonnina” si lupta pentru Scudetto, Leo spune: “Scudetto? Sincer nu sunt superstitios, dar cred ca cel mai bine pentru echipa este sa luam meciurile unul cate unul. Derby-ul vine la momentul potrivit si faptul ca doua echipe sunt atat de aproape in clasament pune meciul si mai centrul atentiei. Va fi un mare eveniment fotbalistic la care sunt mandru ca particip. Trecem printr-o forma foarte buna, dar numai timpul ne poate spune cat ne va tine.

Ernesto Palolli crede ca ideea loteriei este ridicola

AC Milan a sugerat ca pentru alegerea echipei care va juca prima in meciurile din Cupa Italiei sa se traga la sorti. Inter a considerat aceasta idee “ridicola” si in semn de protest sustine ca va trimite pe teren echipa de tineret in meciul cu Juventus.

Schimbarea programului sferturilor Cupei Italiei, pentru a se juca toate meciurile intr-o singura saptamana, a “impins” meciul restanta AC Milan-Fiorentina pana pe 24 februarie.

Paolillo, Inter

Cum ambele echipe, AC Milan si Inter, joaca meciurile din Cupa Italiei pe teren propriu, rossonerii ii primeste pe Udinese pe 27 Ianuarie, iar 24 de ore mai tarziu nerrazzurri ii primeste pe Juventus.

La sugestia lui AC Milan, Ernesto Palolli a declarat: “Este ridicol. Singurul lucru pe care l-am cerut ca Inter sa joace miercui si AC Milan joi. Nu vad de ce s-a mai schimbat programul meciurilor de la inceput. AC Milan are un dublu avantaj. Pana la urma Inter-Juventus este un meci mai interesant decat AC Milan-Udinese. Impartasesc ideea ca daca meciurile nu sunt schimbate intre ele, vom trimite echipa de tineret in meciul cu Juventus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.