Berlusconi va decide daca Thiago Silva pleaca la PSG

UPDATE. Adriano Galliani s-a intors la Milano si asteapta ok-ul lui Berlusconi pentru transferul lui Thiago Silva la PSG.

UPDATE. Se pare ca Thiago Silva va juca in franta de anul viitor. Conform italienilor de la Gazzetta dello Sport, Milan si PSG s-au inteles. Rossonerii vor primi 50 de milioane de euro (42 de milioane acum si 8 milioane bonusuri in functie de performante) in timp ce jucatorul va castiga 10 milioane de euro anual. Se asteapta anuntul oficial.

UPDATE. Se pare ca Adriano Galliani va ajunge maine a ajuns la Paris pentru incheierea transferului. Milanul va primi 40 de milioane cash si eventuale bonusuri (de aproximativ 10 milioane de euro) la sfarsitul sezonului viitor. Se pare ca Thiago Silva va castiga intre 10 si 12 milioane de euro anual.

UPDATE.  Se pare ca oferta facuta jucatorului este una de-a dreptul incredibila, Thiago Silva ar urma sa castige 1 milion de euro pe luna, adica 12 milioane de euro anual. Este un record absolut pentru un fundas. Intre timp, se pare ca rossonerii au identificat deja urmasul brazilianului. Acesta ar fi brazilianul Dede, actualmente jucatorul lui Vasco. Milan ar fi facut deja o oferta de 12 milioane de euro si asteapta raspunsul brazilienilor.

PSG a facut o oferta de 50 de milioane de euro pentru aparatorul brazilian Thiago Silva. Se pare ca lui Thiago i s-a oferit un salariu anual de 9 milioane de euro. Le Parisien scrie ca brazilianul este la Paris pentru vizitele medicale si ca afacerea se va finaliza maine.

252 thoughts on “Berlusconi va decide daca Thiago Silva pleaca la PSG”