Proteste la Milanello

Toti jucatori in afara de cei care au participat la campionatul mondial s-au reunit astazi la centrul de antrenament al rossonerilor Milanello. Suporterii rossoneri si-au facut datoria si s-au adunat si ei la portile centrului de antrenament pentru a-si intampina noul antrenor si cele cateva fete noi din lotul milanez. Majoritatea suporterilor fac parte din gruparile Curva Sud si I Nonevoluti dar sunt prezenti si foarte multi fani “independenti”.

Allegri, echipa si tot stafful milanez au utilizat o intrare secundare pentru a nu fi nevoiti sa treaca prin multimea de fani de la portile complexului. Ambrosini este printre putinii jucatori care au dat autografe.

Galeria incepe sa strige “Chi non salta nerazzurro รจ” si in momentul in care Silvio Berlusconi aterizeaza la Milanello incepe protestul. Fanii striga “Vrem un presedinte” si afiseaza bannere in care se contesta politica low-cost a clubului. Deocamdata, Berlusconi este impreuna cu echipa. Conferinta de presa cu noul antrenor, Adriano Galliani si Massimo Ambrosini este programata la ora 16:00.

Proteste la Milanello

3 thoughts on “Proteste la Milanello”