Preview Verona – AC Milan

Verona – AC Milan Etapa a 7-a Seria A 2014/2015.  Milan merge pe un teren ostil fara De Jong si cu Menez rezerva. Diego Lopez si El Shaarawy vor fi titulari titulari.

AC Milan merge la Verona in cadrul etapei cu numarul 7. Meciul se va disputa duminica 19 octombrie incepand cu ora 16:00 si va fi transmis in direct de digisport1.

Dupa 6 etape, echipa antrenata de Inzaghi este pe locul 5 cu 11 puncte. Tot 11 puncte a reusit sa stranga si Verona dar golaverajul mai slab al gazdelor de maine ii lasa pe locul 6.

Pana acum, Verona nu a pierdut acasa si are o medie 2.33 puncte (2 victorii si 1 egal) obtinute pe teren propriu. Egalurile in deplasare cu Cesena si Empoli fac ca Milan sa aiba o medie de 1.67 puncte obtinute in deplasare pana acum.

Se pare ca marele absent de maine va fi Jeremy Menez. Francezul se pare ca este in regula din punct de vedere fizic dupa necazurile din cursul saptamanii. Absenta sa ar putea fi una disciplinara, poate cearta cu Honda inainte de lovitura libera din care japonezul a inscris in meciul cu Chievo nu a fost vazuta cu ochi buni de Inzaghi.

Altfel, echipa va fi una standard tinand cont de suspendari. Revine Deigo Lopez in poarta dar De Jong este o pierdere grea la mijlocul terenului. Inzaghi va incerca sa il inlocuiasca cu Essien, sa vedem cat din De Jong va reusi Essien sa fie maine. Apararea se pare ca si-a gasit cuplul de centrali titulari in Alex si Rami in timp ce in atac revine din primul minut El Shaarawy.

Tanarul atacant rossonero a declarat public in timpul sapatamanii ca este foarte numultumit de faptul ca a fost lasat pe banca in ultimele meciuri si Inzaghi ii va da o sansa maine.

Verona – AC Milan – Formatii probabile:

Verona (4-3-3): Rafael; Moras, Marquez, Marques, Agostini; Ionita, Tachtsidis, Hellfredsson; Gomez, Toni, Jankovic;

AC Milan (4-3-3): Diego Lopez; Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Essien, Poli, Muntari; Honda, Torres, El Shaarawy.

Verona este istoric vorbind un teren minat pentru Milan. Berlusconi se refera la Verona ca “fatal Verona”. Anul trecut am pierdut cu 2-1. Anul acesta speram la cel putin 1 punct.

3 thoughts on “Preview Verona – AC Milan”