Preview Roma – Milan

Roma – Milan a fost definit de Galliani si Allegri ca primul derby-scudetto din acest an. Desi AC Milan se gaseste pe locul 5 si Roma pe 8, meciul este unul important pentru clasament datorita faptului ca primele 10 echipe din Serie A se joaca in doar 6 puncte.

Daca includem si meciul din Champions League cu Bate, rossonerii vin dupa 4 victorii consecutive in care baietii lui Allegri au inscris nu mai putin de 12 goluri dar au si incasat 5. Cam multe tinand cont de faptul ca adversarii nu erau chiar Barcelona sau Real Madrid. Vestea buna este ca Thiago Silva a fost in sfarsit recuperat de stafful medical rossonero si brazilianul va juca alaturi de Nesta in centru defensivei. In rest, Milan va alinia formatia obisnuita, cu mentiunea ca Zambrotta este favorit in fata lui Taiwo pentru un loc de titluar. Allegri prefera experienta italianului fata de entuziasmul nigerianului care a recunoscut ca mai are de tras pana se va acomoda cu fotbalul italian.

AC Milan nu ii va putea utiliza pe Pato, Gattuso, Flamini si Antonini.

De cealalta parta, Luis Enrique nu pare ca a inteles pe deplin fotbalul italian. Echipa alterneaza jocul bun cu momente de confuzie, mai ales in deplasare. Pe Olimpico echipa pare ca se simte mai bine, sigura infrangere venind la inceputul campionatului in meciul cu Cagliari. Au urmat 1 egal cu Inter si doua victorii cu Atalanta si Palermo. Antrenorul spaniol nu poate conta pe Totti, Lobont si Cicinho si se pare ca este nehotarat in ceea ce priveste titularizarea lui Bojan in dauna lui Borriello sau Osvaldo.

[FD3_previewBox id_match=425]

26 thoughts on “Preview Roma – Milan”