Preview Napoli – AC Milan

Duminica seara, Serie A ne rezerva un meci special: Napoli – AC Milan Dupa egalul cu Barcelona, AC Milan merge pe Sao Paolo pentru primul mare derby al sezonului, Napoli – AC Milan. Chiar daca suntem inca la inceput de sezon, partida este una importanta pentru ambele echipe, cele doua cluburi numarandu-se printre favoritele la castigarea campionatului.

Napoli vine dupa un egal in Champions League impotriva englezilor de la Manchester City in timp ce Milan a obtinut 1 punct important pe Camp Nou impotriva Barcelonei. Ambele echipe au infirmeria plina, cei mai importanti absenti fiind Lavezzi pentru Napoli si Ibrahimovic si Robinho pentru Milan. Totusi, spre deosebire de atacantii rossonerii care nu au nici o sansa sa prinda echipa pentru meciul de duminica seara, argentinianul ar putea fi recuperat si chiar folosit ca titular de Mazzari.

Allegri are multe batai de cap inainte de meci, echipa iesind destul de sifonata dupa meciul cu Barcelona. Dupa Ibrahimovic, Robinho, Gattuso, Flamini, Mexes si Inzaghi, antrenorul italian nu poate conta nici pe Boateng si Ambrosini, ambii accidentati in meciul de pe Camp Nou. Astfel, antrenorul italian are de ales intre a juca cu Aquilani sau El Sharaawy in spatele unicelor varfuri ramase valide din lot, Cassano si Pato. Pare ca italianul are toate sansele sa porneasca titular, mai ales ca tanarul egiptean nu este inca gata in ceea ce priveste conditia fizica.

[FD_preview id_match=72]

 

 

64 thoughts on “Preview Napoli – AC Milan”