Preview Milan – Siena

“Urmatoarele doua partide sunt decisive, vrem 6 puncte pentru a ajunge pe primul loc. De abia in februarie ne vom gandi la Champions League.” Acestea sunt cuvintele lui Allegri inainte de meciul cu Siena, meci pe care antrenorul Milanului il trateaza destul de serios. Asta desi Siena se zbate pe locul 17 cu doar 14 puncte dupa 15 etape. 14 goluri date, 14 goluri primite si 3 infrangeri consecutive in ultimele 4 meciuri spun multe despre forma actuala adeversarilor de maine. Singura intrebare ramane cate goluri vom inscrie si cred ca meciul cu Siena este o buna oportunitate pentru jucatori precum Pato sau Robinho sa isi intre in ritm si sa inscrie cat mai multe goluri.

Bineinteles, Siena probabil va veni pe San Siro cu lectia autobuzului in poarta bine invatata si cu speranta ca poate scoate 1 punct cu un contraatac norocos si o eventuala greseala a lui Amelia. Sau poate una a lui Taiwo, nigerianul care declara in zilele trecute ca daca nu joaca are o ultima sansa sa impresioneze. Nu se va mai lovi cu o asemenea ocazie si speram ca stangul sau celebru in Franta si absent in Italia va lovi prima data in peninsula.

Se pare ca Allegri va alina urmatoarea formatie: Amelia in poarta, Taiwo si De Sciglio pe flancuri cu Bonera si Thiago Silva in centru. La mijloc vor juca Aquilani, Van Bommel si Nocerino in timp ce in atac ne vom distra cu Boateng, Robinho (sau Pato) si Ibrahimovic.

[FD3_previewBox id_match=1155]

13 thoughts on “Preview Milan – Siena”