Preview: Milan – Sampdoria

Milan – Sampdoria

5 decembrie 2009 18:00, Giuseppe Meazza, Milan

Cu gandul la Juventus – Inter

Milan vine dupa o serie de 10 meciuri fara infrangere in toate competitiile, si incearca sa speculeze un eventual pas gresit al Interului in meciul pe care acestia il vor disputa acasa la Juventus. Daca Inter pierde cu bianconerri, Milan se apropie la 4 puncte. Dar pana atunci, rossoneri trebuie sa treaca de Sampdoria. Meci dificil, dat fiind ca Sampdoria ocupa locul 4 in clasamentul Serie A.

Sampdoria vine dupa 3 infrangeri consecutive

Ultima dintre aceste infrangeri este chiar derby-ul cu Genoa, pierdut cu un categoric 3-0. Desi Sampdoria a jucat cu un om in plus o repriza intreaga, si era condusa doar cu 1-0, nu a reusit sa obtina un rezultat pozitiv, ba chiar a mai incasat 2 goluri. Echipa se gaseste in clasament pe un onorabil loc 4, cu 7 victorii si 3 egaluri din 14 meciuri disputate.

Pirlo din nou in teren

Vesti bune pentru rossoneri. Andeea Pirlo si-a ispasit pedeapsa pentru cumulul de cartonase galbene si va fi disponibil pentru partida cu Sampdoria. Absenta italianului a cantarit greu etapa trecuta, milan avand mari dificultati la constructie in meciul cu Catania, reusind victoria doar in ultimele minute.

Absenti

Milan: Inzaghi (suspendat), Oddo, Gattuso, Onyewu, Jankulovski.

Sampdoria: Cacciatore , Rossi, Palombo (suspendati), Semioli.

Echipe probabile

Milan (4-2-1-3): Dida; Abate, Thiago Silva, Nesta; Ambrosini, Pirlo; Seedorf; Pato, Ronaldihno, Borriello.

Sampdoria (4-4-2): Castellazzi; Stankevicius, Gastaldello, Accardi, Ziegler; Padalino, Francheschini, Poli, Mannini; Pazzini, Cassano

Observatii

  • In nici un caz nu va fi un meci inchis. Sigur, Sampdoria nu va incerca prea tare sa controleze jocul, dar cu jucatori ca Pazzini si Cassano, orice contraatac poate deveni extrem de periculos.
  • Ziegler nu este in forma deloc, Pato ii va pune mari probleme.
  • Cassano reprezinta marele pericol pentru apararea rossonera.

Jucatori decisivi

Sampdoria:  Cassano, Pazzini. Cassano are 7 assisturi date sezonul asta. Pazzini a inscris de 8 ori in Serie A sezonul acesta.

Milan: Pato, Ronaldihno. Pato va inscrie. Adversarul sau direct, Ziegler, nu este in mare forma. De la Ronaldihno ma astept la cel putin un assist.

Unde vedem meciul

Partida va fi transmisa de DigiSport sau DigiSport Plus. Deocamdata nici unul din aceste canale nu au programul disponibil. Daca nu aveti DigiSport, ca de obicei va ajuta SopCast, TVAnts, TVUPlayer si compania.

Rezultat

AC Milan – Sampdoria 2-1.

One thought on “Preview: Milan – Sampdoria”