Preview: Milan – Palermo

Milan – Palermo

13 decembrie 2009 15:00, Giuseppe Meazza, Milano

Gattuso e recuperat, dar nu joaca

AC Milan a comunicat in data de 10 decembrie ca potrivit utlimelor teste, mijlocasul italian Gennaro Gattuso este refacut complet dupa accidentarea suferita in meciul pierdut acasa cu Inter. Jucatorul va continua programul de recuperare pentru a putea fi la dispozitia lui Leonardo in cel mai scurt timp.

Aparare decimata

Din apararea rossonerilor lipsesc Oddo, Onyewu, Bonera si Thiago Silva. Jucatorul brazilian va lipsi din formula de start a Milanului din cauza accidentarii suferite in timpul meciului decisiv cu Zurich. Cel mai probabil va fi inlocuit de Kaladze, care il va avea ca partener pe Nesta in centrul aparari rossonere. Antonini il va inlocui pe veteranul Oddo pe banda dreapta.

Locul 2 in Serie A pentru Milan

Inainte meciului cu Palermo, Milan este la 4 puncte de ocupanta locului 1 si are 1 punct peste ocupanta locului 3, Juventus. Palermo se gaseste pe locul 13, cu 20 puncte din 5 victorii, 5 egaluri si 5 infrangeri. Adversarii rossonerilor de duminca au un parcurs slab in deplasare reusind o singura victorie si un singur egal din 7 meciuri disputate.

Goian accidentat

Goian este inca accidentat si prezenta lui in meciul cu milan este incerta. In centrul apararii vor juca Kjaer si Bovo, sustinuri de Cassani si Balzaretti pe partile laterale.

Absenti

Milan: Thiago Silva, Oddo, Onyewu, Bonera, Gattuso.

Palermo: Rubinho, Goian, Pastore, Melinte, Bertolo, Hernandez, Budan.

Echipe probabile

Milan (4-2-1-3) : Dida; Antonini, Kaladze, Nesta, Zambrotta; Ambrosini, Pirlo; Seedorf; Pato, Ronaldihno, Borriello.

Palermo (4-3-1-2) : Sirigu; Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti; Nocerino, Liverani, Bresciano; Simplicio; Cavani, Miccoli.

Observatii

  • Milan incepe sa resimta oboseala acumulata in ultima perioada. Din cauza lipsei de alternative, titularii au fost obligati sa joace foarte multe meciuri intr-o perioada scurta de timp. Acest lucru incepe sa se vada.
  • Palermo nu joaca deloc bine in deplasare.
  • Miccoli este jucatorul decisiv pentru Palermo. Are un dribling si o viteza de reactie foarte buna. Este si un bun assist-man.

Jucatori decisivi

Milan: Ca de obicei, Ronaldihno, Pato, Pirlo. Modulul folosit de Palermo ar trebui sa permita mai mult spatiu de manevra pentru aripile Milanului. Asteptam un gol din actiune al lui Ronaldihno.

Palermo: Miccoli, Cavani. Colaboraza si se completeaza destul de bine.

Unde vedem meciul

Meciul il putem vedea pe boomsport.prosport.ro, gratis pentru abonatii boom sau achitand 2 euro prin SMS, sau pe p2p streaming. Ca de obicei va ajuta SopCast, TVAnts, TVUPlayer si compania.

Rezultat

AC Milan – Palermo 1:0

One thought on “Preview: Milan – Palermo”