Preview Lecce – AC Milan

AC Milan joaca duminica la ora 13:30 ora Romaniei cu Lecce in cadrul etapei cu numarul 8 din Serie A. Meciul se anunta interesant, ambele echipe incercand sa urce in clasament. Rossonerii trebuie sa isi respecte statutul de favorita si campiona en-titre si incearca sa repare un inceput slab de campionat in timp ce Lecce vrea sa scape de zona retrogradarii.

In tabara rossonera, Thiago Silva este inca accidentat si se pare ca nu va putea juca duminica. Brazilianul urmeaza sa fie inlocuit de Bonera sau Mexes. In mod normal, favoritul ar fi Mexes, dar cum francezul a pasit pe teren pentru prima data din aprilie acum 3 zile, se pare ca italianul va fi titularizat alaturi de Nesta.

Robinho a fost odihnit in meciul din Champions League si se pare ca va juca in spatele varfurilor Ibrahimovic-Cassano. Se pare ca Boateng va lua loc pe banca si mijlocul va fi format din Nocerino si Aquillani, ambii in mare forma dupa meciul cu Bate si van Bommel. Olandezul trece printr-o perioada mai putin fasta dar ramane favorit pentru un loc de titular in fata lui Ambrosini, italianul nefiind inca la 100%.

Lecce va incepe meciul cu un 4-3-2-1 axat pe o aparare supraaglomerata si un contraatac rapid, singurele arme disponibile impotriva Milanului. Grosmuller si Cuadrado vor juca in spatele lui Corvia in timp ce apararea gazdelor va fi ajutata de fostii jucatori rossonerii Strasser si Oddo.

[FD3_previewBox id_match=”399″]

12 thoughts on “Preview Lecce – AC Milan”