Preview Ajax-AC Milan. Robinho titular!

AC Milan joaca in deplasare cu Ajax in cadrul Grupei G din Uefa Champions League. AC Milan vine dupa o victorie acasa cu Genoa, victorie obtinuta destul de greu de baietii lui Allegri. Singurul gol al intalnirii a fost marcat de Ibrahimovic in minutul 48 dupa o pasa in adancime a lui Pirlo. Rossonerii urca pana pe locul 5 in clasament si sunt la doar 2 puncte de Internationale Milano.

Ajax Amsterdam sta mult mai bine in clasamentul primeri divizii olandeze, lancierii reusind sa adune 17 puncte din 21 posibile. 5 victorii, 2 egaluri si nici o infrangere au asigurat olandezilor primul loc in campionatul intern. Cele 20 de goluri inscrise ne arata o echipa cu un mare potential ofensiv,  cea mai mare victorie avand loc in deplasare cand Ajax a reusit un 5-0 cu De Graafschap. Suarez si El Hamadoui au fiecare cate 6 goluri.

Massimilliano Allegri va alinia o echipa mai defensiva, cu 2 mijlocasi de inchidere la mijlocul terenului. Astfel, linia de mijloc va fi formata din Gattuso, Flamini si Pirlo. Ronaldinho a primit o zi de odihna si va fi inlocuit de Seedorf, care va ocupa pozitia de trequartista in spatele atacului format din Robinho si Ibrahimovic intr-un clasic 4-3-1-2. Se pare ca Robinho a fost preferat lui Inzaghi datorita conditiei bune aratate in meciul cu Genoa dar si din motive tactice, Robinho fiind un jucator mult mai eficient pe contraatac. Allegri vrea sa vada agresivitate, pressing avansat si verticalizari pentru Ibrahimovic sau Robinho. Vom vedea probabil un Milan care va juca pe contraatac profitand de lansarile lui Pirlo, viteza lui Robinho si forta fizica a lui Ibrahimovic.

[FD_preview id_match=24]

20 thoughts on “Preview Ajax-AC Milan. Robinho titular!”