Preview AC Milan – Udinese

Dupa infrangerea cu Napoli, AC Milan ii primeste acasa pe cei de la Udinese. Meciul promite spectacol si multe goluri, intalnirea de anul trecut fiind unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului. Atunci, Di Natale si Snachez au sfasiat o aparare rossonera de nerecunoscut dar Milan a reusit sa revina de fiecare data si cred ca exprimarea corecta este ca atunci am castigat un punct in lupta pentru titlu.

Anul acesta, Milan se va lupta cu Di Natale si Torje fara Ibrahimovic, Robinho, Boateng, Ambrosini, Gattuso si Flamini dar detaliul cel mai important este ca vom infrunta unul dintre cele mai frumoase atacuri din Serie A cu o aparare in criza care a primit in 3 meciuri tot atatea goluri cat a primit in tot returul campionatului trecut. Abbiati a fost invins de 7 ori cu Lazio, Barcelona si Napoli. Din pacate, fundasii nostrii centrali nu pot face si munca de acoperire a mijlocasilor, Allegri nereusind inca sa replice Milanul artagos de anul trecut.

Udinese priveste de sus spre rossoneri, echipa lui Guidolin adunand maximul de puncte in primele 2 etape. 4 goluri inscrise si nici unul primit sunt parca mult peste golaverajul negativ al rossonerilor, 3 goluri date si 5 primite. Dar campionatul este lung, Udinese are tot timpul sa incaseze goluri, eventual incepand chiar de miercuri.

[FD_preview id_match=74]

53 thoughts on “Preview AC Milan – Udinese”