Preview AC Milan – Parma

AC Milan joaca acasa cu Parma in cadrul etapei cu numarul 9 din Serie A. Rossonerii vin dupa 3 victorii consecutive, ultimele 3 puncte fiind obtinute la Lecce. Partida a fost una incredibila, rossonerii reusind sa castige in ciuda faptului ca erau condusi la pauza cu scorul de 3-0. Intrarea lui Boateng a dat startul golurilor, ghanezul reusind hattrickul in doar 18 minute. Yepes a adus victoria in minutul 85 si Milan urca astfel pe locul 7 in Serie A, la 4 puncte de liderul Udinese.

Vestile nu sunt tocmai bune pentru Allegri inantea meciului cu Parma. Nesta nu a fostconvicat, italianul alaturandu-se listei de accidentati alaturi de Seedorf, Gattuso, Pato, Flamini si Amelia. Astfel, Milan probabil ca va alinia o aparare formata din Abbiati in poarta, Abate si Taiwo pe benzi si Yepes si Thiago Silva in aparare. La mijloc, Nocerino, van Bommel si Aquillani vor juca in spatele lui Boateng in timp ce in atac Cassano (sau Robinho) vor juca alaturi de Ibrahimovic.

Parma nu se poate baza pe Floccari si Blasi. Echipa lui Colomba se afla pe locul 14, cu 3 victorii si 4 infrangeri in 7 meciuri. Parma are un golaveraj negativ cu 13 goluri primite se 9 inscrise.

[FD3_previewBox id_match=420]

9 thoughts on “Preview AC Milan – Parma”