Preview AC Milan – Palermo

Sambata seara se joaca AC Milan – Palermo, meci ce teoretic ar trebui sa marcheze un nou inceput pentru rossonerii. Campionii en-titre sunt pe locul 15, la 6 puncte de liderii Juventus. Bianconerii au reusit sa castige derbyul cu Milan de etapa trecuta si i-au adus pe campioni in pragul crizei. Allegri a avut destul timp pentru a-si recupera dar mai ales motiva jucatorii si toata lumea asteapta o victorie in sfarsit convingatoare pe teren propriu.

Se pare ca Milan reuseste sa ii recupereze pe Abate, Boateng, Ambrosini si mai ales Robinho. Brazilianul si-a facut simtita prezenta pe durata absentei sale, alaturi de Boateng sau Pato. Numarul 70 rossonero a fost blocat inca de la inceputul sezonului cu o forma de hernie si nu a putut fi utilizat deloc de Allegri.

Chiar si fara Pastore, Palermo se descurca destul de bine in acest inceput de campionat. Echipa lui Delio Rossi ocupa locul 4, cu 10 puncte de 5 meciuri. Singura infrangere a venit in etapa a 2-a pe terenul Atalantei, unicul gol al partidei fiind inscris de Denis. In rest, 9 din 9 puncte obtinute acasa si un egal in deplasare, 0-0 cu Lazio.

Milan se poate lauda numai cu statistici negative in acest inceput de sezon, echipa lui Allegri incasand pana acum 8 goluri si inscriind doar 5. 1 victorie, 2 egaluri si 2 infrangeri sunt egale cu 5 puncte si locul 15 in campionat. E timpul pentru o victorie.

[FD_preview id_match=77]

13 thoughts on “Preview AC Milan – Palermo”