Preview AC Milan – Fiorentina

Clarence Seedorf declara in Gazzetta dello Sport ca victoria in derby devine inutila daca AC Milan nu castiga urmatorul meci. Cu Lazio la doar 1 punct in spate este greu sa nu ii dai dreptate. Rossoneri joaca acasa cu Fiorentina, echipa condusa de pe banca de Sinisa Mihajlovic, fostul juctor de la Inter Milano venind pe San Siro cu ganduri de revansa in ciuda absentelor grele din lot. Jovetic, Montolivo, Zanetti si Mutu sunt accidentati si nu vor juca in AC Milan – Fiorentina.

AC Milan este pe primul loc in Serie A cu 26 de puncte, urmata de Lazio cu 25 de puncte. Rossonerii au un palmares destul de bun pe teren propriu, singura infrangere venind oarecum nemeritat in meciul cu Juventus.

Dupa un inceput de sezon dezastruos, cu doar 5 puncte adunate in primele 7 etape, echipa din Firenze incepe usor usor sa urce in clasament. In ultimele 5 etape, echipa la care joaca si romanul Adrian Mutu a reusit sa stranga 10 puncte. Singura infrangere a venit in deplasare, 2-1 cu Roma pe Olimpico. De altfel, Fiorentina nu joaca deloc bine in deplasare. Mutu & compania nu au reusit sa castige vreun meci departe de Artemio Franchi. Palmaresul este rusinos: 2 egaluri si 3 infrangeri din 5 partide.

[FD_preview id_match=”33″]

27 thoughts on “Preview AC Milan – Fiorentina”